Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@01:34:34 GMT

آبشار طلایی در خیابان‌های بوشهر+ عکس

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۰۸۳۱

آبشار طلایی در خیابان‌های بوشهر+ عکس

خبرگزاری فارس- بوشهر، مرضیه جهاندیده: دیدن درختی غرق در گل‌های زرد رنگ زیبا آن هم در جنوب ایران حتما منظره‌ای جذاب و نشاط‌آور برای هر بیننده‌ای است. فلوس، درخت بومی هند و گل ملی کشور تایلند از آن دست درختان کم توقعی است که به صورت خودرو در نقاط گرم و مرطوب دنیا مثل شرق آسیا، هند، آفریقا و جنوب ایران می‌روید و زینت بخش خیابان ها، معابر و باغچه هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراودات بازرگانی و اجتماعی هند و ایران در طول تاریخ آنقدر زیاد و نزدیک و پیوسته بوده که بتوان مشترکات فروان فرهنگی، اعتقادی، آیینی و اجتماعی را یافت. معلوم نیست چه زمانی بازرگانی بوشهری وقتی درختان زیبای فلوس را در هند دیده و از تماشایش لذت برده تصمیم گرفته بذرش را با خود به بوشهر بیاورد و کم کم این زیبای زرد رنگ که به خاطر گل‌هایش به آبشار طلایی هم معروف است در همه جای بوشهر دیده می‌شود از گوشه خیابانی دور افتاده تا درون باغچه‌ای زیبا در یک خانه‌ی قدیمی. 

فلوس‌ها در بهار به گل می‌نشینند و منظره‌ای جذاب را پدید می‌آورند. برای جنوبِ خشک و بی‌آب، فلوس نعمت بزرگی ست. درخت زینتی و زیبایی که ارتفاع ش به ۱۰ تا ۱۵ متر می‌رسد. فلوس طاقت گرمای زیاد و بی‌آبی را دارد و حتی در خاک شور هم رشد می‌کند و گل می‌دهد. 

میوه‌های فلوس خاصیت دارویی دارند

مزیت فلوس تنها به زیبایی ظاهری و حظ بصری آن محدود نمی‌شود. این درخت که در برخی نقاط به خرنوب هندی یا خیار شنبر هم معروف است دارای میوه‌های مفیدی است که خاصیت دارویی دارند. 

بعد از پایان گلدهی میوه‌ها ظاهر می‌شوند. میوه‌هایی که درون غلاف قهوه‌ای رنگی قرار دارند و انسان با ارتباطی که با دنیای گیاهان برقرار کرده بود با آزمون و خطا به قدرت دارویی‌اش پی برد و آن را وارد زندگی خودش کرد. 

طول میوه‌ها ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتر است و قطر آن‌ها ۲ تا ۳ سانتیمتر. درون این غلاف طویل تیغه‌هایی وجود دارد که آنرا گاهی به ۱۰۰ قسمت تبدیل می‌کند و درون تمامی این خانه‌های کوچک، مایع چسبنده تیره رنگی وجود دارد که عسل فلوس نامیده می‌شود. طعم این عسل البته با عسل‌های معمولی فرق دارد و گرچه شیرینی اندکی دارد اما طعمی نامطبوع داشته و کمتر کسی می‌تواند آنرا به تنهایی مصرف کند. کافی است مقداری حرارت به میوه‌های فلوس داده شود تا عسل آن خارج شده و سپس آنرا را با روغن بادام مخلوط کرده و به عنوان یک مسهل خوب و موثر مصرف شود. 

میوه فلوس به دلیل خواص و ترکیبات منحصر به فرد آن در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته و از آن برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله سنگ کلیه، ورم روده، دل پیچه و اسهال خونی استفاده می‌شود و حتی گاهی اوقات به صورت ضماد روی مفاصل دردناک قرار می‌دهند تا درد آرام گیرد. 

درخواست شهروندان بوشهری از شهرداری

به دلیل زیبایی خاص و اثر دارویی که درخت فلوس و میوه‌های آن دارند شهروندان بوشهری از شهرداری تقاضا دارند که بیشتر از گذشته این درخت مقاوم و مخصوص مناطق گرمسیری را در بوشهر کاشت و پرورش داده تا با ایجاد مناظری فرح بخش باعث افزایش نشاط اجتماعی شوند. گل‌های طلایی رنگ فلوس می‌تواند شادی بخش خیابان‌های شهر شود. استفاده از قدرت رنگ‌ها را در معماری و مبلمان شهری نمی‌توان نادیده گرفت و فلوس یا همان آبشار طلایی تابلویی اعجازآمیز از زیباترین رنگ هاست. بوشهری انتظار دارند آبشار طلایی را بیشتر و بیشتر در شهرشان ببینند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آبشار آبشار طلایی میوه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

مجموعه طلایی پادشاهی آسانته برای اولین بار پس از ۱۵۰ سال در غنا به نمایش گذاشته شد.

به گزارش فرارو، این مجموعه ارزشمند در زمانی که غنا مستعمره بریتانیا بود، به غارت رفت و به بریتانیا برده شد. این مجموعه طلایی در قرن ۱۹ توسط بریتانیایی‌ها به سرقت برده شد. سپس به بریتانیا انتقال داده شد. 

در این مجموعه ۴۲ قطعه موجود است که هم اکنون در کاخ مان‌هیا در شهر کوماسی به نمایش گذاشته شده است.

بخش اعظم این مجموعه، غنیمت‌های جنگی است که بریتانیا در جنگ علیه پادشاهی آسانته به دست آورده است.

اوتومفو اوسی توتو پادشاه آسانته گفت: همه اقلامی که در سال ۱۸۷۴ به سرقت رفتند، بازگردانده نشده اند، اما روح آسانته در هر آنچه اکنون در اینجا موجود است، خودنمایی می‌کند.

بازگرداندن گنجینه‌های غارت شده طلا و نقره سال‌ها موضوع مذاکرات بین دو کشور بوده است. با این حال بسیاری از این اشیا به صورت امانت به غنا بازگردانده می‌شوند.

دیگر خبرها

  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • نخلداران استان بوشهر مراقب آفت کنه گردآلود خرما باشند
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • آبشار‌های زیبا در بیستون کرمانشاه (فیلم)
  • فیلم | طغیان آبشار «آب تاف» در پلدختر
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • رقابت سخت بین حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • آبشار‌های زیبا در بیستون کرمانشاه + فیلم
  • قطعی شد: دستکش طلا برای ستاره آرسنال
  • فیلم| شکل‌گیری ده‌ها آبشار در مخملکوه خرم‌آباد